Първият сериал от типа скриптед риалити, правен в България – Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата

Участват актьорите: Юрий Ангелов, Димо Алексиев, Димитър Баненкин, Стефания Колева, Биляна Петринска, Аня Пенчева, Искра Донова, Евелин Колева, Марина Кискинова, Антон Григоров и мн. други.

С роли или като самите себе си в сериала участват и много от известните лица на България, както и успешни и любими журналисти от ефира на TV7 и NEWS7 – Валентина Войкова, Уляна Чан, Христо и Мика Стоичкови, Надя Иванова, Бориса Тютюнджиева, Мис България 2013 Нанси Карабойчева, Славена Вътова. Участват и много гост-звезди. Сезонът е от 24 епизода.

 

Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата е първият сериал, който смесва действителни лица и ситуации с измислени сюжети (скриптед реалити). В него зрителите могат да очакват да видят Бориса Тютюнджиева да играе измислена роля, а Стоичков и дъщеря му Мика – самите себе си. Измислени герои попадат в реални ситуации, в които участниците не разбират, че се снима филм. И обратното – реални герои са потопени в специално създадени за тях реалности, където са принудени да „играят себе си“.

Историята в Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата започва с враждата между две конкурентни телевизии. Едната е изградена върху липсата на морал и журналистическа етика в полза на рейтингите, а другата полага героични и често наивни усилия да даде на зрителите обективна картина. Дали наистина едните са черни, а другите бели зрителите на сериала ще гадаят тази есен. Сблъсъкът, тръгващ от най-високо ниво чрез директорите на двете телевизии, не подминава и редовите служители с големи мечти, които са дръзнали да поискат да променят света, в който живеят – водещи, репортери, синоптици, дори гримьорките. Личните отношения на всички главни действащи лица постепенно ще бъдат трансформирани във все по-голяма симбиоза с машината „телевизия“, като постепенно се разкриват тайните на телевизиите, задкулисната игра и медийните манипулации. Какво е измислено специално за сериала и кое е реалност в измамния свят на телевизията, зрителите ще трябва да преценят сами.

 

 

- Реклама -  

Кажете Вашето мнение