Sex, лъжи и TV

Режисьор: Зорница София

Актьори: Евелин Костова, Марина Кискинова, Антон Григоров, Юри Ангелов, Биляна Петринска, Димо Алексиев, Стефания Колева,  Аня Пенчева, Димитър Баненкин

Жанр: Драма

Продължителност: 45 минути

Година на започване: 2013

Година на прекратяване: 2013

Резюме: „Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата“ разказва история за чудовището телевизия, което се храни с човешки съдби. Съдбите на хората, които са герои в репортажите на телевизията и съдбите на хората, които правят телевизията. От двете страни на телевизионния екран няма победители, няма добри и лоши. Историята започва с две враждуващи телевизии. Едната „лошата“, старата, изградена върху липсата на морал и журналистическа етика, другата „добрата“, новата, която полага героични и понякога наивни усилия да даде на зрителите обективна, честна, хуманна картина на обществото в което живеем. Черното и бялото са в жесток сблъсък, тръгващ от най-високо ниво чрез шефовете на двете телевизии, и стигащ до малките хора с големи мечти, които са дръзнали да поискат да променят света в който живеят – водещи, репортери, метеоролози, дори чистачката.

Телевизията ще промени съдбите и характерите на героите на сериала, но и те ще променят телевизията. Сблъсъкът между добро и зло, възможността зрителят сам да оценява, без да му се дават готови отговори, стойността на новините и събитията в България като фон на собствения му живот на обикновен българин, ще са основните теми на сериала.

Сценарист и идеолог на сериала е Любен Дилов – син, а продуцент на българската сага е Dream Team Films.

- Реклама -  

Кажете Вашето мнение