Любен Дилов син

От новия брой на “Зловинар”: “Майки от цял свят молят Бойко да набие гаджетата и на техните дъщери

След като се разбра, че неустомият български премиер лично се разправя с всички, които си позволят да разплачат дори доведената му дъщеря, пресцентърът на МС е засипан с писма, телеграми и мейли от цял свят. Има и няколко пощенски гълъба – предполага се от Бангладеш. Всички са от майки, които настояват за спешната му намеса във връзки на дъщерите им, които те намират за нуместни. В над 90% от случаите става дума за момчета, които Бойко Борисов трябва да набие, в 8% от случаите – за момичета, а в 11 % – за травестити – най-вече от Тайланд и Сан Франциско. Сборът надхвърля 100 процента, защото някои от тъжителите са посочили повече от един възможен обект за биене. Най-много молби има от Украйна и Северна Ирландия, очевидно свързани със случаи на битов алкохолизъм.
– Знаете – казва по този случай Борисов с неповторимото си чувство за хумор и такт – разликата между ирландска сватба и ирландско погребение: Един пиян по-малко!

Очаква се до края на седмицата българският премиер да даде нарочна международна пресконференция, на която да обясни, че ще създаде отряд за бързо реагиране – нещо като крилатата чета на Бенковски – който да обикаля по света и да бие, когото трябва. Очевидно е, че самият Бойко, въпреки почти извънземните си способности, няма да може да откликне на всички молби и едновременно с това да отиде на церемонията за мъж на годината.

—–
Как Бареков и Коритаров ще правят ново танцувално шоу и други уникални новини – само в “Зловинар”, всяка сряда и петък, на гърба на “Новинар”

1 декември 2009 г.

- Реклама -  

Кажете Вашето мнение