Поради вродената свенливост на много книжари “Лятото с тъжните…” се превръща в някакъв особен апокриф.

Както казва един от тях: „обидно е да узнаеш, че жените излизат с теб, защото те обичат, а не защото си известен и богат”.


Но има начин да се сдобиете съвсем дискретно с книгата, дори и с последните от лимитираните луксозни бройки в голям формат, до 10 ноември от сайта на издателство “Ентусиаст” и да я получите с персонален автограф от мен и Онник Каранфилян. При поръчката в полето „забележка” посочете името на човека, за когото да е предназначено посвещението.

Книгите ще бъдат изпратени към вас на 12 ноември.

Лимитирано луксозно  издание формат А3 на “Лятото с тъжните…”

Меки корици с отстъпка: “Лятото с тъжните…”

 

 

“Лятото с тъжните курви“ е албум със 17 истории и миниатюри, които неизменно започват с едно и също изречение: „Това лято всички курви се влюбиха и платената любов бе по-тъжна от всякога…“ Разказите и миниатюрите се появяват анонимно през юли и август във фейсбук-профила на проекта СМУТ (само малки умни текстове) и дълго време читателите са  убедени, че са писани от различни автори и инспирирани от творчеството  на скандалната американска фотографка  Сали Ман.

През септември 2016 г. Онник Каранфилян създава 17 графики,вдъхновени от разказите,и те се превръщат в албум със състояния в думи и форми, който предизвиква онова трудноопределимо усещане, когато Бог реши да ти бръкне с пръст в пъпа. Гъдел, гадене, смях и тъга. Но защо Бог ще иска да ти бърка в пъпа, питате се? Може би, за да ни напомни самозаблудата, че сме създадени по негов образ и подобие…

- Реклама -  

Кажете Вашето мнение