Никога не е късно за благодарности!

Забавих се, защото да благодариш предварително означава да натовариш някого с очаквания, които той може да не иска да носи.

3353 преференции за мен и общо близо  5000 за „Гергьовден”.  В това число и 3 от затвора (едва ли са ме харесали сексуално! Точно мен?!!!)  Бургазлии – просто не знам какво да кажа… Не, не се просълзявам. Това са пръски от морето…

Изключителна кампания на герберите в целия регион. Без нито една обида, без нито един кофти номер, без злоба, под дъжд от подигравки и ехидни подмятания… И страхотен резултат! Вие просто показахте, че истинската власт е местната власт. И тя се получава и губи всеки ден, при всяка среща с всеки гражданин. Трудно се впечатлявам, както знаете от едно предаване… Златен бутон за вас, за щаба, за доброволците и огромно благодаря!!!

На всички българи, които отидоха да гласуват. И тук, и в чужбина – благодаря и дано бъдещите депутати да са на висотата на вашето търпение, хъс и желание за по-добри дни. Дано!

Както знаете истинският патриот от две кризи винаги ще избере националната. Мъдрият български народ прибави към здравината и икономическата кризи и очаквана парламентарна криза. Казвам го без грам подигравка – ако ние, избраните от вас, не успеем да се справим следващите месеци, значи просто мястото ни не е в парламента. И това, мисля, е по-мъдро, от колкото можем да си представим. Това е прост, ясен избор на мъдър народ. През сравнително леките летни месеци ще ни погледа сеира и ако не ставаме – къш и нови избори!

Записал съм си специално да не забравя да благодаря и от името на Орлов мост в София, че повечето от обитателите му от лятото ще са в парламента това лято. В смисъл – ще се минава по-лесно.

Да благодаря на българския избирател, който далеч преди Хувър да го каже, знае, че е по-добре всички да са в палатката и да пикаят навън, отколкото да са навън и да пикаят в палатката. Споделената отговорност е най-голямата ценност на изборите и демокрацията.

Специално искам да благодаря и на всички, които говореха за култура на тези избори. Това е най-благодарната индустрия на света. Ако вие месите хляб и ми го дадете, а аз ви дам два лева, вие ще имате два лева, а аз ще имам хляб. Но ако направите песен и я дадете – всички ще имаме песен… Е, вярно, че за известно време един мой бивш и бъдещ  колега ще трябва да пише европроекти, а не песни, но и това ще мине! И всички ще спечелим, защото лош опит няма!

Едно единствено име ще спомена в тези благодарности – на Калин Вельов, който като поп Матей Миткалото обиколи три пъти България, за да се среща с хората, които правят култура всеки ден. Месят,  пазят да втаса, пекат и преглъщат сухите залъчета на ежедневната ни култура! Калине, благодаря!

И накрая благодаря на едно момиче, което ме нарисува с кафе.

Благодаря и телефонът ми е същият!

Ваш, Любен Дилов-син.

- Реклама -  

Кажете Вашето мнение