Любен Дилов син

Премиера на новата книга на Любен Дилов-син и Онник Каранфилян

Огромни благодарности от Синята брада на всички замесени, участвали, подочули и претъпкали „Планет“ в сряда вечер. Специално на Вики, Елица, Онник, Мария Силвестър и Биляна Петринска. На Магура, Writer`s tears и Dictador.

Опитах се да отговоря лично на всички благопожелания и въпроси около „Лятото с тъжните …“, вследствие на което Фейсбук ми блокира профила за 24 часа с две основания:- „спам“ и „некоректно съдържание“(?!!!).
Обичам ви, все така некоректни!

Ще направим още едно представяне през ноември.
P.S. Лимитираното издание с твърди корици и формат А3, със специални посвещения от Онник и мен, можете да поръчате на http://enthusiast.bg/bg/, или ако ми пишете

1-1 1-2 1-3 1-4 1-5 1-6 1-7 1-8 1-9 1-10

*

За книгата

„Лятото с тъжните курви“ е албум със 17 истории и миниатюри, които неизменно започват с едно и също изречение: „Това лято всички курви се влюбиха и платената любов бе по-тъжна от всякога…“ Разказите и миниатюрите се появяват анонимно през юли и август във фейсбук-профила на проекта СМУТ (само малки умни текстове) и дълго време читателите са убедени, че са писани от различни автори и инспирирани от творчеството на скандалната американска фотографка Сали Ман.

През септември 2016 г. Онник Каранфилян създава 17 графики,вдъхновени от разказите,и те се превръщат в албум със състояния в думи и форми, който предизвиква онова трудноопределимо усещане, когато Бог реши да ти бръкне с пръст в пъпа. Гъдел, гадене, смях и тъга. Но защо Бог ще иска да ти бърка в пъпа, питате се? Може би, за да ни напомни самозаблудата, че сме създадени по негов образ и подобие…

Може да купите книгата и онлайн от уебсайта на изателството
http://bookstore.enthusiast.bg/product/596/lyatoto-s-tazhnite-kurvi.html

- Реклама -  

Кажете Вашето мнение