Пощенска кутия за мръсни приказки за първи път в Лондон като част от Wild Rose Festival 2020!
Заповядайте на 6 март в 229 The Venue, където мръсни приказки ще ви разказват Мария Силвестър, Любен Дилов – син, Бойко Кръстанов, Стефания Колева, Димитър Калбуров
Отваряме врати в 19 часа
Начало 20:00 часа
Събитието е за лица над 18г.
Билети на: http://bit.ly/mrusniprikazki

За участниците:
Любен Дилов-син е сценарист, писател, журналист и политик. Един от създателите на „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“. Автор на книги. Участник в множество телевизионни формати и жури в „България търси талант“ . Носител на един от най-разпознаваемите говорни дефекти в държавата.

Мария Силвестър е телевизионна водеща, модел и актриса. Като водеща и репортер е участвала в множество предавания, сред които “Неделя по три”, “Вечерното шоу на Азис”, “България търси талант” и “Бригада нов дом”.

Бойко Кръстанов е актьор, участвал в едни от най-успешните български продукции – „Под прикритие“, „Стъклен дом“, „Завръщане“. Получава награда „Аскеер“ през 2014 г. за изгряваща звезда и номинация „Икар“ 2019 г. за водеща мъжка роля в спектакъла „Петел“.

Стефания Колева е актриса. Добива популярност с ТВ продукциите „Клиника на третия етаж“ и „Тя и той“. В момента тя играе както в театрални пиеси, така и в телевизионни проекти като „Полицаите от края на града“. Има множество номинации и награди за актьорско майсторство, сред които „Максим“ и „Аскеер“.

Димитър Калбуров е един от най-успешните съвременни български писатели – секс символът на новата българска литература. Автор на разкази, стихове и на голяма част от историите на “Пощенска кутия за приказки”. Той пристига заедно със своето алтер его Гошо, за когото престаа неа’м ко да каа, чес’но.

- Реклама -  

Кажете Вашето мнение